Mosterd , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Meng de mosterd met de arachideolie in een kom en wentel er de stukken konijn in.
-
Verhit de olijfolie in de stoofpot. Bak de stukken konijn aan alle kanten aan.
-
Voeg de gevogeltefond, witte wijn, fijngesnipperde teentjes look en peperbolletjes toe. Kruid het vlees met peper en zout.
-
Zet het deksel op de pot en zet gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Check of het vlees zacht is en laat anders nog iets langer garen.
-
Serveer met natuuraardappelen, jonge worteltjes en boontjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven