Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in blokjes van ± 1,5 x 1,5 cm.
-
Snij de champignons in 4. Pel de sjalotten en snij in halve ringen. Pel de look en snij fijn.
-
Stoof de knolselder, champignon, sjalot en look aan in een beetje olijfolie. Kruid met de stoofvleeskruiden, peper en zout.
-
Giet de groentebouillon erbij samen met het blaadje laurier.
-
Laat zachtjes koken tot de knolselder gaar is. Kruid met peper en zout.
-
Snij de spinazie fijn en meng samen met wat rucola onder het stoofpotje. Serveer in een diep bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven