Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het groene gedeelte van de prei en snij het wit in stukken van 4 cm. Spoel ze en laat uitlekken.
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een gietijzeren pan. Kruid de konijnenbouten met peper en zout en kleur aan alle zijden.
-
Voeg de spekblokjes eraan toe en bak krokant. Voeg erna de ui toe en laat kleuren.
-
Schep het konijn, de spekreepjes en de ui uit de pan en smelt er een klontje boter in. Schik de stukken prei op de bodem van de pan. Kruid ze met peper en zout en leg er nadien de konijnenbouten, spekreepjes en ui weer op. Voeg ook de aardappelblokjes toe.
-
Kruid bij met nootmuskaat, peper en zout. Leg het kruidentuiltje erbij en giet de kippenbouillon erbij. Dek de pan af en laat op een zacht vuur in 30 minuten gaar stoven.
-
Tip: vervang de prei eens door wortelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven