Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look, snipper alles fijn.
-
Schil de wortelen. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij de paprika’s en wortelen in gelijke stukken.
-
Kruid de kip met kippenkruiden. Bak de kip bruin in een ruime kookpot. Haal de kip uit en hou apart.
-
Stoof de groenten aan in dezelfde kookpot. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meestoven. Doe daarna de pindakaas en 2 el pinda’s erbij. Zet de groenten net onder met bouillon.
-
Schik de aangebakken kip op de groenten. Laat de stoofpot 30 min pruttelen onder deksel.
-
Kook de rijst gaar in gezouten water.
-
Was, pluk en snipper de peterselie.
-
Hak de rest van de pindanoten fijn. Werk de stoofpot af met versnipperde peterselie en gehakte pindanoten.
-
Serveer de stoofpot met de gekookte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven