Stoofpot van everzwijn met kriekbier, veenbessenjam, chocolade, gebakken appel en aardappelsoufflé
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper ze fijn. Bak samen met het vlees goudbruin in een beetje boter. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Blus het vlees met de azijn en het bier. Voeg de veenbessenjam toe. Laat ± 2 u op een zacht vuur sudderen tot het vlees gaar is. Voeg de chocolade toe als het vlees gaar is.
-
Bind de saus door 1 el zachte boter te mengen met 1 el bloem.
-
Aardappelsoufflé: vet een muffinvorm in met zachte boter. Meng de puree met het ei en de room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel dit mengsel over de muffinvorm.
-
Bak de aardappelsoufflé gaar in de oven op 190°C in ± 25 min.
-
Snij de appelen in dikke schijven en bak kort aan in boter. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven