Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, snij middendoor en in fijne halve ringen.
-
Schil de gember en snij in fijne plakjes. Snij de chili peper fijn.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Verhit een scheut arachideolie in een gietijzeren pot. Bak het vlees in porties aan alle kanten goudbruin en haal uit de pot.
-
Bak de uiringen in dezelfde pot goudbruin, kruid met peper en zout. Voeg kokosmelk, tahin, suiker, steranijs, sojasaus, gemberplakjes, chilipeper, sinaasappelsap en ½ van de zeste toe. Schep door elkaar en doe het vlees erbij. Let erop dat het helemaal onderstaat.
-
Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat afgedekt 2 u stoven tot het vlees bijna uit elkaar valt.
-
Neem het vlees uit de pot en laat de saus inkoken. Breng op smaak met rijstazijn en voeg het vlees weer toe.
-
Werk af met de rest van de zeste en bestrooi met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven