Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Meng de bieslook met ricotta.
-
Schil de mango.
-
Snij de mango en de komkommer in fijne schijfjes met een dunschiller.
-
Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken. Snij vervolgens dwars in tot net niet helemaal door in schijfjes van 1,5cm.
-
Bestrijk het broodkruim met het ricotta-bieslookmengsel.
-
Leg de everzwijnham er op.
-
Schik de mango- en komkommerschijfjes er tussen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven