noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Maak de schorseneren schoon.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Doe ze in een pot met licht gezouten water en breng aan de kook.
-
Voeg na 15 minuten de schorseneren toe en kook gaar.
-
Verwarm de boter op een middelhoog vuur en laat ze hazelnootkleurig kleuren; zet het vuur laag.
-
Giet het water van de schorseneren en aardappelen af. Stamp tot een puree en voeg de helft van de hazelnoten en ¾ van de boter toe. Meng alles. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Overgiet met de rest van de hazelnootboter en bestrooi met de rest van de noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven