Stoemp met wortel, prei, broccoli en spekjes
Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortels. Was de andere groenten en snij alles in grove stukken.
-
Doe de groenten in een pan met 1 el boter en 4 el water. Bedek met bakpapier en laat op een zacht vuur 15 min stoven. Voeg desnoods nog wat water toe als de groenten nog niet gaar zijn.
-
Schil de aardappelen en snij in grove stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Hou 2 el kookvocht over.
-
Giet de aardappelen af en voeg de groenten erbij. Prak alles fijn en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng de mayonaise, mosterd, Parmezaanse kaas en eventueel 2 el kookvocht (als de stoemp te droog is) onder de stoemp.
-
Bak de spekjes krokant in een pan en meng onder de stoemp.
-
Bak de noten bruin in een pan en hak ze fijn.
-
Strooi de noten over de stoemp en werk af met eventueel nog wat geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven