Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in grove stukken. Spoel de aardappelen. Kook ze gaar in ruim gezouten water. Giet ze af en zet terug op het vuur om te laten ‘bloemen’. Duw fijn met een pureestamper. Werk af met 100 gr gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
-
Reinig het witlof en snij in grove stukken. Stoof aan in 100 gr boter. Laat mooi karameliseren. Kruid met peper en zout. Meng het gestoofde witlof onder de aardappelen. Hou warm.
-
Bak de koteletten gaar in 100 gr hete boter. Kruid met peper en zout. Voeg de spekblokjes toe en laat deze krokant meebakken. Haal het vlees en het krokante spek uit de pan.
-
Giet de verbrande boter weg. Voeg het water toe aan de pan en roer de aanbaksels los. Smaak af met de mosterd en laat indikken tot sausdikte.
-
Serveer de witlofstoemp op het bord. Schik de kotelet erbij. Garneer met het krokant spek. Werk af met een beetje saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven