Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Roer de cola, Luikse siroop en mosterd glad. Laat de kipdrumsticks hierin een nachtje trekken.
-
’s Anderendaags
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Meng voor de droge chimichurri alle droge kruiden.
-
Haal de kip uit de marinade en schik ze op een bakpapier. Bak de kip 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de kip uit de oven en haal opnieuw door de marinade of dep met een borsteltje wat marinade op de gebakken kip. Verhoog de oventemperatuur naar 180°C.
-
Bestrooi de droge kruidenmengeling royaal over de kip.
-
Bak opnieuw 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de sticky kip met wat frisse limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven