Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij met een mandoline in dunne schijfjes van 2 tot 3 mm. Steek met een uitsteekvorm sterren uit. Bak de aardappelschijfjes in de pan in goed wat olijfolie tot ze goudbruin en gaar zijn.
-
Snij de gerookte paling in gelijke stukken en leg ze in hoopjes van 3 op elkaar. Warm ze kort op in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Spoel de gemengde sla en zwier goed droog. Meng de balsamicodressing eronder. Maak mooie toefjes.
-
Schik de aardappelsterren, gerookte paling en gemengde sla op het bord. Werk de gerookte paling af met dotjes zure room en foreleitjes en de aardappelsterren met wat fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven