Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de olijven en augurkjes in plakjes en doe ze apart in kleine schaaltjes. Vul ook schaaltjes met mosterd, mayonaise, lente-ui, kappertjes, in stukjes gesneden ansjovis en peterselie.
-
Kruid het rundergehakt met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Plaats een stervorm op een bordje en druk het gehakt erin. Druk aan en verwijder de ster. Maak zo 8 sterren.
-
Scheid de kwarteleitjes en plaats een eidooiertje in zijn schaal op de tartaar.
-
Kruid met peper en zout en versier met olijfjes, kappertjes en lente-ui.
-
Serveer met de overige ingrediënten in schaaltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven