Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn.
-
Meng het rundgehakt met de kappertjes, peterselie, 1 eidooier en een kl mosterd. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
-
Was de salade en hou apart.
-
Schil de aardappelen. Snij de frietjes volgens de gewenste dikte en spoel grondig in koud water. Dep de frietjes droog en bak ze voor in een frituur van 140°C.
-
Koel de frietjes volledig af alvorens ze volledig te bakken op 180°C.
-
Bestrooi met wat zout en serveer onmiddellijk.
-
Duw de tartaar in een ring en zet op het bord. Verwijder de ring en schik een eidooier op de tartaar.
-
Serveer de steak tartaar met de versgebakken frietjes, gemengde sla en wat mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven