noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Reinig de champignons en snij in kleine blokjes.
-
Bak de sjalot, salie, champignons, gerookte spekblokjes en amandelschilfers goudbruin aan in 1 el boter.
-
Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg de fond toe en laat 5 min inkoken. Bind de saus met bruine roux minute.
-
Bak de steak in boter en kruid met peper en zout.
-
Serveer de steak met de saus, frietjes, gemengde sla en mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven