Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Spreid de oesterzwammen uit op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Rooster ze goudbruin en gaar in 20 à 30 min.
-
Smelt een flinke klont boter samen met wat olie in een braadpan en bak de steaks aan beide kanten tot de gewenste gaarheid. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm (bv. met aluminiumfolie). Blus de pan met ½ van de kalfsfond en roer de aanbaksels voorzichtig los. Voeg de rest van de fond toe en laat iets inkoken.
-
Giet de room erbij en laat voor ½ inkoken. Laat de gorgonzola erin smelten en kruid met peper en zout.
-
Nappeer de steaks met de saus en een plukje peterselie. Serveer met de oesterzwammen en frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven