Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid het vlees met peper en zout van de molen. Bak het vlees aan alle zijden op een hete grill en laat het daarna verder garen tot het saignant is.
-
Reinig ondertussen de verschillende groenten en kook de groene asperges en pijpajuintjes beetgaar in licht gezouten water. Snij de paprika’s in reepjes van 1,5 cm. Snij de courgette en aubergine in grove stukken (duimdik). Snij de prei in ringen van 3 cm dikte.
-
Meng de groenten met olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Bak ze mooi krokant en gekleurd op een hete teppanyakiplaat.
-
Laat het vlees kort rusten als het gaar is (zo blijft al de jus in het vlees). Snij het vlees in sneetjes van gewenste dikte.
-
Serveer met de groenten en de koude sauzen van Spar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven