noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
BBQ-saus: pel de sjalotten en snipper fijn. Stoof de sjalotten aan in hete olijfolie.
-
Pel de gember, snipper fijn en voeg toe aan de sjalotten.
-
Roer de zeste van sinaasappel en honing eronder. Blus af met sinaasappelsap.
-
Voeg de gepelde tomaten toe en laat alles zachtjes reduceren gedurende 30 min. Kruid met peper en zout, werk af met enkele druppels tabasco.
-
Pluk en reinig de kropsla. Schik de sla in kommetjes en verdeel in het midden de preischeuten en cashewnoten erover.
-
Spoel de aardappelen, snij in dikke schijven en gaar op de barbecue.
-
Kruid de steaks met peper en zout. Wrijf in met de BBQ-saus. Laat het vlees mooi korstig grillen op de barbecue (bakwijze volgens eigen voorkeur).
-
Laat het vlees 5 min rusten alvorens te versnijden.
-
Serveer op een bord met nog wat extra BBQ-saus, gegrilde aardappelschijfjes en een slakommetje met preischeuten en cashewnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven