Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij fijn. Stoof de sjalot kort glazig in een klontje boter, zonder dat hij bruin wordt. Giet de rode wijn bij de sjalot en laat inkoken tot ½.
-
Voeg, terwijl de wijn inkookt, de confituur of een andere zoetstof toe om het zure van de wijn te compenseren.
-
Voeg, wanneer de wijn is ingekookt, de kalfsfond toe. Laat inkoken tot sausdikte en bind indien nodig wat bij met maïzena. Kruid met peper en zout.
-
Bak de steak goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Serveer met wat krulsla en verse frietjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven