Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit en los op in de opgewarmde amaretto. Laat dit lauw worden.
-
Meng de mascarpone met de melk tot een homogene massa. Roer er de bloemsuiker door. Voeg de lauwe amaretto toe en meng alles grondig.
-
Vul de thermowhip of slagroomspuit met het mengsel. Steek er 2 gaspatroontjes op en schud grondig met de bus. Laat de bus 12u koelen in de koelkast.
-
Spuit de tiramisu in de glaasjes, versier met een boudoir en een takje munt. Werk af met een laagje cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven