noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in Kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat goed drogen op het vuur.
-
Haal van het vuur en stamp tot een puree. Roer er 125 g boter onder. Kruid af met peper en zout.
-
Reinig de spruitjes. Snij in twee en kook gaar in gezouten water. Giet af.
-
Meng de spruitjes onder de aardappelpuree en stamp fijn. Kruid met muskaatnoot en hou warm.
-
Bak de worsten mooi bruin en gaar in hete boter. Haal ze nadien eventjes uit de pan.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof de fijngesnipperde ui gaar in het braadvet van de worsten. Werk af met pistachenoten.
-
Serveer de spruitjesstoemp, worsten en saus op een bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven