Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de spruitjes schoon en snij ze doormidden. Schil de aardappel en snij in blokjes.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een ruime soeppan en stoof hierin de ui en looksnippers even aan. Voeg de spruitjes en aardappelblokjes toe en bestrooi met kerriepoeder. Laat even bakken.
-
Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
-
Bak intussen de spekblokjes goudbruin en krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat de spekblokjes uitlekken op keukenpapier.
-
Bewerk de soep met een staafmixer, als de spruitjes gaar zijn. Kruid met peper en zout.
-
Schep de soep in voorverwarmde kommen. Werk af met een scheutje room en serveer met krokante spekreepjes en broodkorstjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven