Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de verschillende groenten en snij in gelijke stukken. Hou wat blaadjes van de spruitjes opzij en blancheer deze kort in gezouten water.
-
Stoof de fijngesneden groenten aan in wat boter. Bevochtig met de gevogeltebouillon.
-
Breng aan de kook en laat gedurende 15 minuten zachtjes koken. Mix de soep.
-
Snij de korstjes van de sneden brood. Smeer aan beide zijden in met boter. Snij met een scherp mes in blokjes en bak ze in een hete pan.
-
Giet de soep in kommetjes, werk af met de gebakken croutons en gruyèrekaas. Versier met een spruitblaadje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven