Springrolls met Charentaismeloen, wortel, basilicum en spek
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Leg het ontbijtspek op bakpapier op een bakplaat.
-
Bak krokant gedurende ± 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en dep droog op keukenpapier.
-
Schil de wortelen. Snij de wortelen en lente-uitjes in fijne balkjes. Breng op smaak met sushi-azijn, peper en zout.
-
Schil de Charentaismeloen en snij in fijne reepjes.
-
Dompel elk rijstvel kort onder in lauwwarm water, tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Leg op een vochtige, schone handdoek.
-
Schik de groentjes, de meloen en het spek in het midden van het rijstvel. Werk af met blaadjes basilicum en rol op als een loempia.
-
Snij de springroll in 2 om te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven