Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de rijstvermicelli 3 min in kokend water. Spoel af onder koud water.
-
Pel de scampi’s, verwijder het darmkanaal en meng met 1 el olijfolie, het limoensap en de limoenzeste.
-
Snij het spek in dunne reepjes. Scheur de blaadjes ijsbergsla in repen ter grootte van 2 vingers.
-
Snij 16 lange bieslooksprieten af.
-
Gril de scampi’s in een grillpan of op de barbecue.
-
Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel het rijstvel 10 sec in het water, tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Haal het vel, met beide handen tussen duim en wijsvinger, uit het water en leg op een vochtige, schone handdoek.
-
Leg een blaadje sla iets onder het midden op het rijstvel. Vul verder met sojascheuten, spekreepjes, blaadjes munt, koriander en rijstvermicelli. Vouw het vel strak om de onderkant heen, vouw de zijkanten naar binnen en leg een scampi bovenop de vulling. Schik er een bieslookspriet op en rol de loempia strak op.
-
Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.
-
Serveer met chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven