Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de bladeren van de kool voorzichtig los en blancheer 1 min in kokend water.
-
Laat de koolbladeren onmiddellijk afkoelen in koud water.
-
Dep de koolbladeren droog. Snij het harde stuk weg, maar maak geen inkeping.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de teentjes look en duw door de lookpers.
-
Bak de ui en het gehakt aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper, zout en Italiaanse kruidenmix. Voeg de geperste look toe.
-
Voeg de passata toe en laat de saus 5 min inkoken.
-
Snij de gepelde paprika’s in kleine blokjes en de kerstomaatjes in 4.
-
Meng de paprika, tomaatjes en maïs onder het gehakt.
-
Leg wat gehakt met groenten op een koolblad. Bestrooi met gemalen kaas en rol het koolblad op tot een wrap.
-
Leg de koolwraps in een vuurvaste schotel.
-
Plaats 10 à 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kaas gaat smelten.
-
Wikkel in een stukje boterhampapier met een touwtje rond.
-
Serveer onmiddellijk als hapje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven