Spitskool met warme vinaigrette, kalfskotelet, gekookte aardappelen en vleesjus
Vis , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
-
Snij de spitskool fijn en doe in een kom.
-
Verwarm in de pan de olie, het citroensap, de ansjovisfilets, de mosterd en de kappertjes. De warme vinaigrette is klaar als de ansjovis gesmolten is.
-
Giet de warme vinaigrette over de spitskool en meng.
-
Bak de koteletten goudbruin in boter met 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Haal de gebakken koteletten uit de pan.
-
Werk de vleesjus af met een klontje boter.
-
Serveer er de gekookte aardappelen bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven