noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Leg de spitskool in zijn geheel op een bakplaat met bakpapier en steek in de voorverwarmde oven.
-
Laat de spitskool zitten tot hij zacht is (± 1 u).
-
Verwijder de buitenste bruine bladeren en kook ze zachtjes in de groentebouillon met 1 el bruine suiker.
-
Haal de bruine bladeren uit de bouillon.
-
Bind de jus met wat maïzena en kruid met zout en peper.
-
Rooster de cashewnoten kort in een antikleefpan.
-
Snij de kool in stukken en serveer met de bouillon en cashewnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven