Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta gaar in licht gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.

  2. 4f5ba27055f3b23544c14f4e22f8b57e351903402dba4ccb7587d9507f3542c9.jpg

    Roer de sweet pepper tapenade, zure room en 2 el olijfolie erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. fcbcc0fc32369a2c1b20493e01fc05bd3ebff3588b2645c30b532e5f31fa92ea.jpg

    Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in fijne schijfjes.

  4. 7c64fc57d1cd97550fba4062afb299d69199fde965db406a653f3203736ec90d.jpg

    Halveer de komkommer en snij in plakjes.

  5. 16050df34984140a3ec10cfd1ea7fa1d74ea182865076a71ca9b3f3ee5ad5499.jpg

    Snij de kerstomaten in 4.

  6. fb50ab5d106c8164a885e8118b7db738f6af01a4fa84df38389a2573f305518e.jpg

    Serveer de spirelli in een bowl.

  7. 8c98402d60b79dcab764976a63d5cdb516537fe3e7839dc153919ceabb9b3841.jpg

    Verdeel de garnituren erover: puntpaprika, wortel, kerstomaat, hamblokjes, komkommer en mini mozzarellabolletjes. Versier met rucola en wat basilicum. Kruid met zwarte peper en zout.