Spinazieslaatje met frambozendressing en gebakken brie in Italiaanse ham
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper het wit van de lente-uitjes in fijne ringen.
-
Snij de brie in 12 stukken van 6 x 4 x 2 cm.
-
Pak elk stukje brie in met 1 snede prosciutto zodat de brie volledig bedekt is.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Wrijf ½ van de frambozen door een fijne zeef met de bolle kant van een lepel. Vang het sap op. De pitjes mogen weg.
-
Meng het frambozensap met de balsamicoazijn, Griekse olijfolie en honing. Kruid met wat zwarte peper en zout.
-
Plaats de brie 5 min in de voorverwarmde oven.
-
Schik de spinazie, rucola, rauwkost en lente-ui op een groot bord.
-
Leg de gebakken brie en overige frambozen erop.
-
Werk af met pijnboompitten, fleur de sel en wat gemalen zwarte peper.
-
Serveer met de frambozendressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven