noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal het vlees tijdig uit de ijskast.
-
Spoel de spinazie en zwier goed droog.
-
Doe de spinazie in een schaal en laat de linzen uitlekken.
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Leg ze in een schaaltje met de olijfolie, appelazijn en een snuifje zeezout. Ontpit de kersen. Hak de amandelen grof.
-
Doe de linzen, rode ui met de dressing, amandelen en kersen in de schaal en hussel alles door elkaar.
-
Laat de grillpan minstens 10 minuten voorverwarmen op een hoog vuur tot ze gloeiend heet is. Kruid het vlees aan beide kanten met een beetje zeezout en wat peper.
-
Gril het vlees 2 minuten. Draai het om en gril ook de andere kant. Bak het vlees bleu of saignant, dus haal tijdig van de grill.
-
Snij het vlees in dunne plakjes en serveer het in de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven