Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in de lengte in repen en snij dan elke reep in de breedte doormidden.
-
Pel en rasp de look. Meng met de azijn, karnemelk en 1 kl zout in een kom. Leg de stukjes kip erin, keer om en zorg ervoor dat ze aan alle zijden bedekt zijn.
-
Laat minstens 1 u afgedekt rusten in de koelkast.
-
Meng de espelettepeper met het paneermeel in een diep bord.
-
Paneer de kiprepen in het mengsel. Bak ze in hete olie knapperig goudbruin en gaar. Laat afkoelen op keukenpapier.
-
Salade
Snij de dragonblaadjes fijn. Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Doe de spinazie in een kom en schep de dragon, ui en kerstomaatjes erdoor.
-
Dressing
Klop de ingrediënten door elkaar, kruid met peper en zout en schep door de salade.
-
Verdeel de stukjes kip erover en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven