Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de spinazie kort aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat de spinazie goed uitlekken en knijp zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.
-
Meng de spinazie met de ricotta, 4 el gemalen Parmezaanse kaas, 1 ei en 2 el paneermeel. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel een ovenschotel met olijfolie. Maak kleine spinazieballetjes met een ijsschep. Leg ze in de vuurvaste schotel.
-
Bak in de oven op 180°C voor ± 10 à 15 min.
-
Pel de teentjes look en snij fijn.
-
Laat de boter smelten in een pan en bak de look met de salieblaadjes kort aan.
-
Voeg het citroensap toe en kruid met peper en zout. Laat de saus nog 5 min inkoken.
-
Haal de spinazieballetjes uit de oven en overgiet met de saus.
-
Verdeel er nog wat geraspte Parmezaanse kaas over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven