Spinaziepancakes met rillettes van gerookte zalm

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pancakes:
-
Mix de melk met de spinazie. Mix de Griekse yoghurt, bloem en eidooiers erdoor.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitten door het beslag.
-
Verhit wat boter in een antikleefpan. Bak pancakes van 10 cm doorsnede aan beide zijden lichtbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Rillettes:
-
Hak de gerookte zalm kort in een hakmolentje. Snipper de dille fijn.
-
Roer de zalm en de dille door de Griekse yoghurt. Breng op smaak met citroensap, cayennepeper en weinig zout.
-
Afwerking:
-
Pel de rode ui en snipper in heel fijne ringen (met een mandoline).
-
Schik de pancakes in een stapel op een bord. Leg op elke pancake wat rillettes van gerookte zalm. Werk af met zure room, viseitjes, rode ui en wat zwarte peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven