Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete, droge pan.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Spoel de spinazie. Doe de olijfolie in een pan en voeg de spinazie en fijngesnipperde look toe. Bak gedurende 2 minuten.
-
Giet het vocht dat uit de spinazie is gekomen weg.
-
Meng de ricotta met de eieren en roer goed los. Doe de Parmezaanse kaas, bloem en het uitgelekte spinaziemengsel erbij en roer tot een stevig, glad beslag.
-
Vet de vuurvaste vormpjes in en bedek ze kruiselings met 2 stroken bakpapier.
-
Schep het mengsel in de vormpjes en bak goudbruin in 15 minuten.
-
Haal uit de oven en laat nog 5 minuten rusten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven