Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Verwijder zaadlijsten en zaadjes van de chilipeper en snij in kleine stukjes.
-
Snij de prei in ringen en de courgette in stukjes.
-
Verwarm de kokosolie in een kookpot en roerbak de curry, kurkuma en komijnpoeder.
-
Voeg de prei, courgette, aardappelblokjes en chilipeper toe. Roerbak de groenten tot ze bedekt zijn met de kruiden.
-
Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 5 min stoven. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Voeg de kokosmelk toe en laat verder koken tot de aardappel gaar is.
-
Roer de spinazieblaadjes erdoor en mix de soep fijn.
-
Snij het brood in blokjes en bestrooi met lookpoeder en kruiden.
-
Bak ze goudbruin en krokant in olijfolie.
-
Serveer de soep met de lookcroutons en werk af met fijngesneden spinazieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven