Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de spinazie ontdooien en snipper de look fijn.
-
Doe de mayonaise, zure room, spinazieblaadjes, ½ kl peper, ½ kl zout en look in een hakmolentje en mix fijn.
-
Snij de artisjokbodems in stukjes en schep samen met de Parmezaanse kaas door het spinaziemengsel.
-
Plaats 20 min in een voorverwarmde oven en serveer met crostini’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven