Spinazie-aardappelsoep met gebakken oesterzwam en rookworst
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look en snipper fijn. Was de spinazie en zwier droog. Schil de aardappelen en snij in grove stukken.
-
Smelt 2 el boter in een kookpot. Bak de ui en look glazig. Roer de aardappel en tijm erdoor. Blus met de kippenbouillon en laat 15 min sudderen onder deksel.
-
Voeg de room en ¾ van de spinazie toe en laat slinken. Haal van het vuur en mix fijn.
-
Scheur de oesterzwammen in stukken. Snipper de bieslook fijn. Snij de rookworst in stukjes.
-
Smelt 3 el boter in een antikleefpan en bak de oesterzwammen lichtbruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Roer de bieslook erdoor en schep in een andere kom.
-
Bak in dezelfde pan de rookworst kort aan in wat boter.
-
Werk de soep af met met een paar oesterzwammen, rookworst en blaadjes verse spinazie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven