Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in fijne halve ringen.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
-
Schil de aardappel en snij in fijne plakjes.
-
Snij de asperges in 2 schuine stukken.
-
Verwarm de olie in een ruime pan en fruit de uiringen tot ze zacht zijn.
-
Voeg de kalkoenspekjes, aardappelplakjes, champignons, asperges en look toe. Kruid met oregano, peper en zout. Roerbak beetgaar.
-
Schep de spinazie erdoor en laat slinken.
-
Voeg de tomaatjes toe.
-
Maak 2 holtes in het groentemengsel en breek de eieren erin, laat stollen.
-
Werk af met sriracha en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven