Spicy mangomargarita
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng ½ kl zout met ½ kl espelettepeper.
-
Schil de mango en snij enkele mooie blokjes af om te garneren. Snij de rest in stukjes.
-
Snij de limoen in twee.
-
Druk de rand van een glas in de limoen en druk dan in het zoutmengsel.
-
Pers de limoen uit.
-
Doe 150 g van het mangovruchtvlees met limoensap, tequila in Cointreau in de blender en mix.
-
Doe met ijsblokjes in de shaker. Schud goed en giet door een strainer boven het glas.
-
Steek de mangoblokjes samen met de jalapeño op een prikker, zet in het glas en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven