Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
-
Pel en pers de look.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snipper de chilipepers met de zaadjes fijn.
-
Meng de sherry met de sojasaus, honing, gember, look en chilipeper.
-
Snij de kipfilet in blokjes.
-
Verwarm de wok. Voeg een scheut olie toe en roerbak de wokgroenten tot ze gaar, maar nog knapperig zijn. Haal ze uit de wok en hou warm.
-
Voeg een scheut olie toe in de wok en bak de kippenblokjes goudbruin op een hoog vuur.
-
Zet het vuur laag en giet de saus erover. Laat inkoken tot het vocht verdampt is en de kip een mooi, glanzend laagje heeft.
-
Verwarm de woknoedels in de microgolfoven met 2 el water.
-
Serveer de kip op de noedels, samen met de groenten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven