Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Prak 1 banaan fijn met een vork.
-
Meng de speltbloem met de eieren, melk, havervlokken en suiker tot een deeg. Voeg de geprakte banaan als laatste bij het deeg.
-
Smelt wat boter in een koekenpan.
-
Giet 1 pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek goudbruin. Keer hem om en bak aan de andere kant ook goudbruin. Herhaal tot het deeg op is.
-
Meng de zeste van citroen onder de blauwe bessen.
-
Pel de overige bananen en snij in schijfjes.
-
Serveer de pannenkoeken met de bessen, stukjes banaan, ricotta en ahornsiroop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven