Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scheid de eidooiers en eiwitten.
-
Kneed de boter met de suiker. Voeg de bloem en eigelen toe en kneed verder tot een egale massa.
-
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitten onder het beslag.
-
Verdeel het beslag in twee gelijke delen.
-
Voeg de koek- en speculaaskruiden toe aan 1 van de twee helften.
-
Leg bakpapier op de bodem van de springvorm, smeer de randen in met boter en bestrooi met wat bloem.
-
Verwarm de ovengrill voor op 180°C.
-
Schep 3 el van het witte beslag op de bodem van de springvorm. Smeer goed uit tot een dun laagje.
-
Bak 6 min onder de voorverwarmde ovengrill.
-
Schep 3 el van het bruine beslag op de witte koek en smeer uit tot een dun laagje. Bak opnieuw 6 min onder de ovengrill.
-
Ga zo door tot een hoogte van 7 à 8 cm. Op het einde moeten de laagjes telkens minder lang onder de grill. De hogere laagjes moeten slechts 4 min gebakken worden.
-
Bak de cake na de laatste laag nog 12 min op 150°C (boven- en onderwarmte).
-
Laat afkoelen in de vorm alvorens de spekkoek te ontvormen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven