Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg.
-
Doe de speculaasjes in de blender en mix. Voeg de room toe en mix nogmaals. Verdeel het speculaasmengsel over de bodem van het deeg.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in schijfjes. Schik ze dakpansgewijs op het speculaasmengsel.
-
Bak de taart in 20 à 25 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Haal de taart uit de oven en bestrijk de warme taart met abrikozenconfituur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven