Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de boter in blokjes. Doe de koude boter en de melk in een kom en voeg de inhoud van de pot erbij. Kneed het deeg tot een stevige bal. Als het deeg te stevig blijft, voeg wat extra melk toe.
-
Laat het deeg minimaal 30 minuten in de koelkast rusten.
-
Rol het deeg uit tot een plak van ± 1 cm dikte.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg het deeg op de bakplaat.
-
Bak de speculaas in 40 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
-
Haal de speculaas uit de oven, laat afkoelen op een rooster en breek in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven