Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de malse boter los met de bruine suiker.
-
Breek de eieren en voeg toe aan de boter. Meng bloem, bakpoeder en kaneel en spatel dit onder de rest.
-
Kneed de amandelen door het deeg. Voeg als laatste het kleine beetje koffie toe.
-
Vorm het deeg in een ronde of vierkant. Verpak het deeg in vershoudfolie en laat een nachtje rusten in de koelkast.
-
Haal het deeg uit de koelkast, snij in dunne schijfjes en schik op een bakplaat.
-
Bak 20 min op 170°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven