Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Speculaasmousse
Week de gelatine in koud water.
-
Maal de speculaaskoekjes fijn.
-
Klop de eiwitten met 50 g suiker stijf.
-
Klop 100 ml room lobbig.
-
Verwarm de speculaaspasta tot deze vloeibaar wordt.
-
Haal van het vuur en roer de uitgeknepen gelatine erdoor.
-
Roer 100 ml room erdoor.
-
Spatel de opgeklopte eiwitten eronder. Roer de verkruimelde speculaas er voorzichtig door.
-
Verdeel de speculaasmousse over dessertglaasjes en laat opstijven in de koelkast.
-
Kaasmousse
klop 100 ml room op met 50 g suiker.
-
Roer de roomkaas los met een klopper.
-
Roer de opgeklopte room erdoor.
-
Verdeel over de glaasjes op de speculaasmousse en laat min. 1 u opstijven in de koelkast.
-
Afwerking
Werk elk glaasje af met wat grofgehakte Maltesers en in stukken gebroken speculaaskoekjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven