Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
BBQ-saus: schil de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in blokjes.
-
Snij het spek in grove stukken.
-
Verhit 3 el arachideolie in een kookpot.
-
Roerbak de ui met het spek en de paprikablokjes.
-
Voeg paprikapoeder, kandijsuiker en tomatenpuree toe en roerbak 1 min.
-
Blus met 100 ml water, de worcestersaus, ketchup en tomatenpassata. Verkruimel het rundsbouillonblokje erover.
-
Breng aan de kook en laat 15 min rustig pruttelen op een zacht vuur zonder deksel.
-
Verwijder het spek en serveer.
-
Spareribs: warm de oven voor op 150°C.
-
Plaats de ribben, afgedekt met aluminiumfolie, 1 u 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur naar 120°C.
-
Smeer de ribben in met de BBQ-saus. Laat 1 u verder bakken. Smeer elke 15 min opnieuw in met de BBQ-saus.
-
Coleslaw: snipper de witte kool fijn. Schil de wortel en rasp fijn.
-
Meng de witte kool en wortel met de zure room, mayonaise, ciderazijn, honing en mosterd. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer de coleslaw bij de gegaarde spareribs en BBQ-saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven