Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm een scheut olijfolie in de wok en fruit hierin de uisnippers glazig. Voeg de spinazie toe, kruid met peper en zout en laat slinken terwijl je roert.
-
Doe de spinazie in een puntzeef en druk het overtollige vocht eruit. Laat de spinazie afkoelen en hak het geheel fijn.
-
Klop het ei los en verkruimel de feta. Schep ze samen met de peterselie door de spinazie. Breng op smaak met nootmuskaat, een paar druppels citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij de brickdeegvellen middendoor, laat ze op het vetvrij papier liggen en borstel ze in met gesmolten boter. Vouw het halve vel deeg dubbel. Schep een grote koffielepel spinazievulling in de rechtse hoek en vouw de hoek over de vulling. Blijf de triangel verder vouwen en kleef het uiteinde dicht met een beetje water.
-
Schik de triangels op bakpapier en bak in 30 minuten goudbruin en gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven