Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de limoenen in 4 of 6 partjes en doe de partjes van 1 limoen in een hoog glas.
-
Voeg de rietsuiker toe en plet de limoenstukjes met de stamper.
-
Vul het hele glas met crushed ijs en giet de gin erbij.
-
Roer alles van onder naar boven met een lepel zodat de gin goed vermengd is met de limoen en rietsuiker.
-
Werk af met de Spa Fruit Lemon-Cactus naar smaak. Garneer met een partje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven